Nauti autostasi äärimmäisenä viidellä hienolla automaattilaitteella

Kun omistat auton, tiedät, että se on vasta matkasi alkua. Sinulla on paljon alamäkiä, ja ne liittyvät enimmäkseen korjausten maksamiseen, mutta sinulla on myös paljon nousuja, ja näitä voi tapahtua, kun ostat hienoja laitteita autollesi. Jos etsit paria lisäystä juuri nyt, puhumme muutamasta kuumasta vempaimesta, joista jokainen autoharrastaja voi pitää.

Stealth pyyhkimen sulat

Mitä tulee pyyhkimensulkiin, olet yleensä tyytyväinen siihen, mitä sinulla on, koska et tiedä mitään muuta, mutta markkinoilla on vaihtoehtoisia pyyhkimen sulkia, jotka tarjoavat hieman edistyneempää tekniikkaa kuin tavalliset sulasi. Nämä salakavalat terät lupaavat puhdistaa ikkunasi enemmän kuin koskaan ennen, ja tämä tarkoittaa, että et saa raitoja, mikä auttaa, kun ajat myrskyn keskellä. Ne mukautuvat ikkunasi muotoon ja antavat niille ylivoimaisen reunan.

Race Glaze -vesisuodatin

Haluatko koskaan mennä makuulle, kun olet viettänyt muutaman tunnin hankaamalla kaiken lian pois autostasi? Yleensä ei voi mennä minnekään ennen kuin kuivaat kaiken, muuten tulee kauheita vesiläiskiä vedessä olevien mineraalien takia. Jos haluat unohtaa auton kuivaamisen ja silti välttää ärsyttäviä vesipisteitä, hanki Race Glaze -vesisuodatin. Se ottaa kaiken paskan vedestä ja kun menet sisälle, anna sen kuivua itsestään, se näyttää hyvältä, kun on aika ajaa sillä.

Atera takapyöräteline

Joskus haluat ottaa polkupyöräsi mukaan, eikä se välttämättä mahdu autoosi, jos se on täynnä muita matkustajia. Tarvitset loistavan polkupyörätelineen ja Atera rakentaa upeita tuotteita, joihin voit luottaa. Et katso ulos taustapeilistä ja näe kallis polkupyöräsi makaamassa keskellä tietä. Pystyt asentamaan telineen autoosi ilman turhaa meteliä ja siellä on runsaasti tilaa ylimääräisille pyörille, jos et ole ainoa, joka suunnittelee pyöräilemistä.

GoPro HERO3

En tiedä oletko vielä kuullut näistä äärimmäisistä videokameroista, mutta jos haluat tallentaa itsesi ajamassa ympäriinsä, ne ovat mahtavia, koska ne ovat melkein tuhoutumattomia. Et tuntisi olosi turvalliseksi ripustaessasi mitään muuta videokameraa ulos ikkunastasi istuessasi matkustajan istuimella. Ne ovat vielä parempia, jos ajat moottoripyörällä etkä välitä siitä pitämisestä kiinni, sillä ne voidaan kiinnittää kypärään, joten jos haluat tallentaa toiminnan ajaessasi moottoritiellä ystäviesi kanssa, tarkista se ulos.

DustBuster Auto Vac

Jos et halua, että autosi näyttää siltä kuin se olisi vedetty ulos järvestä, sinun on varmistettava, että sisätilat ovat aina puhtaita, ja voit tehdä tämän helposti DustBuster Auto Vacilla. Autosi kangas näyttää aina uudelta, eikä lattialla ole pölyä tai muruja. Virtajohto on pitkä ja sen mukana tulee myös sovitin, joten sinulla ei ole vaikeuksia kytkeä se pistorasiaan ja päästä kaikkiin autosi nurkkaan piilotettuihin vaikeisiin paikkoihin.

Lista jatkuu ja jatkuu

Jos olet ajanut jonkin aikaa, sinulla saattaa olla jo muutamia vempaimia, mutta toivottavasti olet vielä kokenut nämä kaikki. Tiedän, että tulet nauttimaan niistä ja muutama tekee elämästäsi paljon helpompaa, mutta nyt sinun on vain päätettävä, onko sinulla niihin varaa.

Kun omistat auton, tiedät, että se on vasta matkasi alkua. Sinulla on paljon alamäkiä, ja ne liittyvät enimmäkseen korjausten maksamiseen, mutta sinulla on myös paljon nousuja, ja näitä voi tapahtua, kun ostat hienoja laitteita autollesi. Jos etsit paria lisäystä juuri nyt, puhumme muutamasta kuumasta vempaimesta, joista jokainen autoharrastaja voi pitää. Stealth pyyhkimen sulat Mitä tulee…