Miksi yrityksesi blogi epäonnistuu

Huolimatta siitä, kuinka mahtava alkuperäinen blogiideasi olisi ollut, mitä voit tehdä, kun savu alkaa poistua ja huomaat, että yrityksesi ovat jääneet reilusti alle tavoitteen? Ruma totuus on, että useimmat blogit epäonnistuvat, ja tämä johtuu useista perussyistä. Riippumatta siitä, kuinka mahtava sisältösi ja brändisi ovat, on joitain hyvin perustavanlaatuisia alueita, jotka yleensä jäävät bloggaajien huomiotta kaikkialla maailmassa. Joten jos oma sivustosi on mennyt viime aikoina huimasti, älä huolehdi liikaa, sillä aiomme ohjata sinut takaisin oikeaan suuntaan!

Se on kaikki sinä!
Okei, se on loppujen lopuksi oma blogisi, mutta lukijasi ottavat vain niin paljon omasta itsekkyydestäsi, kunnes he menevät muualle. Muista siis, että sinun on tarkoitus tarjota jotain kiinnostavaa yleisöllesi ennen kaikkea. Jos pystyt vakiinnuttamaan itsesi henkilöksi, joka osaa ratkaista ongelmansa nopeasti ja välittävästi, blogissasi on vieraita 24/7. Ajattele ongelmaa, jonka voit korjata, luo hienoa sisältöä ja olet puolivälissä.

Kovan myynnin lähestymistapa
Kumppanuusmainonta on yksi tapa ansaita siistejä tuloja blogiajoneuvostasi, mutta älä liioittele tätä! Vierailijasi eivät nauti satojen mainosten väistämisestä, ja tämä todennäköisesti myös hidastaa sivustosi suorituskykyä. Ollakseni rehellinen, sisältösi tulee olla tarpeeksi houkuttelevaa poistaakseen näiden häiriöiden tarpeen, ja jos se ei ole, sinulla on aivan uusi ongelma. Voit käyttää affiliate-markkinointia hienovaraisella tavalla, mutta muista, että kaikki, mikä ärsyttää sivustosi kävijöitä, aiheuttaa tuhoa tulosprosentteihisi, joten se ei yksinkertaisesti ole vaivan arvoista.

Asiantuntijoiden puute
Jotta blogistasi tulisi kiinnostavampi ja siistimpi, sinun pitäisi saada sivustollesi kunnollisia vierailevia viestejä. Tämä toimii hyvin molemmille osapuolille, ja voit usein lisätä kokonaan uuden ulottuvuuden sivustosi makuun, jos tasapainotat tämän tehokkaasti. Tai ehkä voisit haastatella muutamia alasi asiantuntijoita ja ladata ne yleisösi luettavaksi? Monipuolisen blogin idea on tarjota vierailijoille jotain ainutlaatuista ja hyödyllistä.

Tietojen erittely
Okei, ilman mitään hyödyllistä tietoa, voitko keksiä syyn, miksi kävijöiden pitäisi vaivautua jopa rokkaamaan? Koska riippumatta siitä, kuinka liukas teemasi on ja mitä ilmaislahjoja saatat tarjota, jos tiedot ovat hyödyttömiä, unohda se! . Jos mainostat kivi-edmontoniin perustuvaa liiketoimintaa, eikä sisältösi kerro oikeastaan ​​mitään uutta tästä toimialasta, tulet pian isännöimään hirveän paljon tumbleweediä etkä mitään muuta. Mieti tarkkaan muutamia ongelmia, joita yleisölläsi saattaa olla ja jotka liittyvät omaan aiheeseesi. Mene pois ja palaa luoden ratkaisuja ja ala kertoa heille, kuinka voit auttaa heitä!
Blogi-Tastic?

Eli siinä on 4 täysin testattua tapaa saada blogi toimimaan jälleen!

Huolimatta siitä, kuinka mahtava alkuperäinen blogiideasi olisi ollut, mitä voit tehdä, kun savu alkaa poistua ja huomaat, että yrityksesi ovat jääneet reilusti alle tavoitteen? Ruma totuus on, että useimmat blogit epäonnistuvat, ja tämä johtuu useista perussyistä. Riippumatta siitä, kuinka mahtava sisältösi ja brändisi ovat, on joitain hyvin perustavanlaatuisia alueita, jotka yleensä jäävät bloggaajien huomiotta kaikkialla…