Asuntolan sisustus budjetilla: 5 vinkkiä kankaan käyttämiseen tilan parantamiseksi

Oletpa sitten aloittamassa yliopisto-opintoja tai palaamassa kesäloman jälkeen, sinulla on todennäköisesti uusi asuntola sisustaaksesi. Monet yliopisto-opiskelijat liikkuvat asuntolasta toiseen koko opiskeluaikansa. On aina mukavaa tehdä tilasta oma, mutta rahapulan opiskelijoiden on oltava luovia budjetin suhteen. Kangas on monipuolinen, halpa ja helposti saatavilla. Tässä on viisi vinkkiä kankaan käyttämiseen asuntolasi loistamiseen.

1. Peitä vanhat huonekalut
Jos useimmilta opiskelijoilta puuttuu jokin asia, se raha. Onneksi myös opiskelijat, joilla on hieman teknistä tietoisuutta, voivat löytää tapoja saada käsiinsä huonekaluja halvemmalla tai jopa ilmaiseksi. Perinteisten käytettyjen liikkeiden lisäksi on nyt olemassa koko Freecycling-yhteisö, joka auttaa ihmisiä luovuttamaan ei-toivotut huonekalunsa. Vaikka verhoilu vaatii paljon taitoa, vanhojen huonekalujen päällystäminen kauniilla pellava- tai kankaalla on helppo tapa jokaiselle opiskelijalle parantaa sisustustyyliään. Jopa nuhjuinen vanha tuoli tai sohva voi näyttää miljoonalta uudella päällyksellä.

2. Tee uusia tyynyjä ja tyynyjä
Myös likainen asuntola saadaan näyttämään ylelliseltä, rentouttavalta ja kutsuvalta riittävällä määrällä tyynyjä ja tyynyjä. Vanhoille tai tavallisille tyynyille ja tyynyille on suhteellisen helppoa antaa uusi henki joko peittämällä ne kankaalla tai kiinnittämällä niihin kangasta koristeellisesti. Pienemmät “scatter”-tyynyt voivat saada tylsät lepotuolit tai sängyt näyttämään varsin tyylikkäältä.

3. Muunna pystysuora tila verhoilla
Verhoilumateriaali on loistava tapa muuttaa mikä tahansa asuntolan huone ikävästä upeaksi suhteellisen pienellä taidolla. Ostitpa sitten kaupasta tai vierailet verhoilukankaiden tukkumyyjältä, materiaalin levittäminen seinälle, ikkunan eteen tai jopa huoneen nurkkaan kestää vain muutama yksinkertainen vaihe. Drapoitu materiaali voi näyttää modernilta, siistiltä ja tyylikkäältä ja peittää likaiset seinät, puuttuvat tapettilaastarit ja koristelua vaativat kohdat.

4. Käytä näyttötauluilla olevaa materiaalia
Useimmissa asuntoloissa on korkkitaulut. Näitä voidaan muokata peittämällä reuna materiaalilla tai peittämällä etuosa jollain kankaalla. Uusin näyttötaulutrendi on ripustaa leikepöydän ruudukko seinälle näyttötaulun sijasta. Pienten kangasmuotojen kiinnittäminen tauluihin voi luoda houkuttelevan tavan tehdä muistiinpanoja ja pysyä järjestyksessä.

5. Ikkunansuojat
Useimpien asuntoloiden ikävystynein alue on ikkunat. Riippumatta siitä, ovatko ikkunasi vanhoja ja korjauksen tarpeessa olevia tai vain vedoksia, kangas voi auttaa. Voit ripustaa alas silkki- tai satiiniliuskoja kauniissa väreissä saadaksesi ikkunan näyttämään kutsuvalta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää värjättyä kangasta, kuten musliinia, peittämään ruman ikkunan päästäen silti sisään runsaasti valoa.

Johtopäätös
Näiden viiden vinkin pitäisi auttaa jokaista opiskelijaa muuttamaan asuntolaansa. Jos olet aloittamassa yliopisto-opintoja tai muuttamassa uuteen asuntolaan, mitä ideoita aiot käyttää? Kerro meille ja jätä kommentti alle!

Oletpa sitten aloittamassa yliopisto-opintoja tai palaamassa kesäloman jälkeen, sinulla on todennäköisesti uusi asuntola sisustaaksesi. Monet yliopisto-opiskelijat liikkuvat asuntolasta toiseen koko opiskeluaikansa. On aina mukavaa tehdä tilasta oma, mutta rahapulan opiskelijoiden on oltava luovia budjetin suhteen. Kangas on monipuolinen, halpa ja helposti saatavilla. Tässä on viisi vinkkiä kankaan käyttämiseen asuntolasi loistamiseen. 1. Peitä vanhat huonekalut Jos…