6 syytä, miksi WordPress on se, jonka haluat!

Jos olet jo aloittanut bloggaamisen liiketoiminnassa, miten se on toiminut sinulle tähän mennessä? Koska jos et vielä käytä WordPressiä tällä alustalla, saatat haluta lukea tämän artikkelin! Tämä mahtava sisällönhallintajärjestelmä auttaa sinua rakentamaan erittäin houkuttelevan ja toimivan verkkosivuston, joka vetoaa asiakkaisiisi kovasti! Kuvaamme tärkeimmät syyt WordPressiin siirtymiseen ja toivomme, että kaikkiin kysymyksiisi vastataan täällä!

Helppokäyttöinen
WordPress on uskomattoman hyödyllinen sisällönhallintajärjestelmä, ja se voi näyttää niin hienostuneelta kuin haluat, mutta se ei tarkoita, että sen asentaminen tai ylläpito olisi hankalaa. Et tarvitse edes peruskoodaustaitoja, jotta blogi tai verkkosivusto näyttävät ammattimaiselta. Voit jopa saada ilmaisia ​​teemoja, jotka toimivat melko hyvin, ja joihinkin niistä tulee myös tuki. Tyylikkäämmät teemat lisäominaisuuksilla voivat tietysti maksaa vähän, mutta saat sijoituksellesi niin paljon melkein joka esimerkissä.

Toimii bloggaamiseen tai verkkosivustoille
Okei, kun WordPress alun perin tuli näyttämölle, se oli pitkälti suunnattu blogimarkkinoille. Ja se on edelleen erittäin hyvä työkalu tälle sektorille, mutta on myös paljon teemoja, jotka toimivat yhtä hyvin verkkosivustoilla, jopa kaupallisilla. Sinulla voi olla myös yrityksen verkkosivusto, jossa on täysin toimiva blogi samassa sivustossa, jotta hakukoneet ovat hyvin ruokittuja.

Päätös on sinun

Mainitsimmeko jo, että WordPress-teemoja on kirjaimellisesti tuhansia? Ja sadat ovat täysin ilmaisia, ne eivät ehkä ole kaikkein kehittyneimpiä esimerkkejä, mutta bloggaamisen perustarpeisiisi ne sopivat mainiosti. Kannattaa aloittaa ilmaisella WP-teemalla ja harjoitella taitojasi noin kuukauden ajan ennen kuin päivität maksulliseen esimerkkiin. Hienoa WP:ssä on se, että voit vaihtaa uuden teeman ja aloittaa sen tekemisen heti.
Plugins that Rock!
Jos päätät, että WordPress-sivustosi tarvitsee lisäominaisuuksia käyttökokemuksen parantamiseksi, etsi vain laajennus työhön. Koska melkein jokaiseen toimintoon löytyy yksi näistä pahoista pojista, ja voit asentaa ja aktivoida ne muutamassa minuutissa. Verkkokauppalaajennukset tekevät hienoa työtä tehdäkseen sivustostasi ammattimaisen ja tuloja tuottavan koneen ilman, että sinun tarvitsee koodaustaitoja.

SEO-ystävällinen
WordPress rakastaa Googlea ja päinvastoin, joten olet jo voittanut puolet taistelusta ennen kuin olet edes aloittanut! Etsi ylimääräisiä laajennuksia, jotka tekevät sivustosta entistäkin hakukoneystävällisemmän, ja voit jatkaa mahtavan sisällön luomista avainsanoilla ja vastaavilla pelaamisen sijaan.

Suosittu!
WordPress on suosittu, koska se on sekä helppokäyttöinen että käyttäjien hyvä vastaan, joten miksi et mainostaisi Everything Exterior Edmonton -pohjaista liiketoimintaasi WordPressillä tänään ja liittyisi jengiin?

Jos olet jo aloittanut bloggaamisen liiketoiminnassa, miten se on toiminut sinulle tähän mennessä? Koska jos et vielä käytä WordPressiä tällä alustalla, saatat haluta lukea tämän artikkelin! Tämä mahtava sisällönhallintajärjestelmä auttaa sinua rakentamaan erittäin houkuttelevan ja toimivan verkkosivuston, joka vetoaa asiakkaisiisi kovasti! Kuvaamme tärkeimmät syyt WordPressiin siirtymiseen ja toivomme, että kaikkiin kysymyksiisi vastataan täällä! Helppokäyttöinen WordPress…